Hus 929

929
Hus 929 – Gl. Lundgårdvej 2, Fur

Beliggenhed
Huset er beliggende på en 1900 kvm. naturgrund i et naturskønt område på nordsiden af Fur. Nu med terrasse med fjordudsigt. Oplev Fur fra et af de første sommerhuse, der blev bygget på øen, og som i dag står gennemmoderniseret, men stadig som et gammeldags sommerhus. Ingen pool, jacuzzi eller solarium, men med fjordudsigt, kæmpehave, rejenet, grill og kæmpehygge. Mange muligheder for vandreture – ca. 300 m til stranden. Der er altid mulighed for at finde læ udenfor. 

Huset
Hyggeligt og veludstyret træhus på 70 kvm. Kombineret køkken/stue.  Køkken med el-komfur, opvaskemaskine og køleskab og 100 ltr. fryser. I stuen er der radio, farve-TV og  DVD. Badeværelse med bruser samt vaskemaskine. Overdækket terrasse på ca. 10 m2. Dejlig indhegnet have. Der forefindes havemøbler og grill. Huset opvarmes med el og brændeovn og luft-til-luft varmesystem (kan også bruges til air konditionering) Internet: Brugernavn og kode står på router.

Plads til 6 personer. Soveværelse med dobbeltseng samt skabe desuden 1 værelser med en dobbeltseng samt et værelse med ny udtræksseng. Helt nye box-senge!

Certificeret til overnatning af “Havørred Limfjorden”

logo

Sommerhus beliggende på Nordfur er et oplagt udgangspunkt for fiskeferien ved Limfjorden. Huset ligger bare 300 m fra kysten og indenfor få minutter kan flere kendte havørredpladser nås. Uanset vind og vejr, er det altid muligt at finde en kyststrækning, der passer til forholdene.

Huset er gennemmoderniseret, har bl.a. 3 dobbeltværelser, kæmpe have, overdækket terrasse og en udsigtsterrasse med fjordudsigt.

Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi, i samarbejde med Fursund Turistbureau, vejledning om det lokale fiskeri på Fur, hjælp til køb af fisketegn mv.

Knæk og bræk. Gå til Havørred Limfjordens hjemmeside her

Der er tørreskab, Weber kulgrill, stålkøkkenbord med vask og koldt og varmt vand i aflåst udhus samt fryser i køkkenet.

Husdyr er tilladt. (Grunden er indhegnet, så hunden kan løbe frit)

Pris pr. uge
Højsæson, uge 26 – 34 kr. 3.825,-

Lavsæson, uge 35 – 25 kr. 2.875,-

Specialpris for søndag kl. 16 til fredag kl. 10 i perioden 1. okt. til 1. april dog ikke efterårsferien.
Søndag-Fredag kr. 1.800,-

Pris pr. døgn
V. min. 2 døgn kr. 600,-
(dog ikke i højsæson)

Forbrug
Overstående priser er ekskl. strøm og brænde

Strøm afregnes med kr. 3,00 pr. kWh

Rengøring
Lejer skal ved afrejse efterlade huset i rengjort stand. Bemærk, såfremt der ikke bestilles en slutrengøring opkræves et kontrolgebyr på kr. 125,-

Hvis der ønskes slutrengøring bestilles dette inden indflytning – pris kr. 650,-

Ring og hør nærmere på tlf.: 97593053 eller send os en e-mail: info@visitfur.dk

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Print Friendly, PDF & Email